Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Eetcafe City Waalwijk, Waalwijk

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Eetcafe City Waalwijk Waalwijk

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Eetcafe City Waalwijk
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Waalwijk

Waalwijk

Waalwijk is een stad in en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Waalwijk. In 2008 telde de stad Waalwijk 30.720 inwoners.
Waalwijk ligt tussen Kaatsheuvel en Drunen. Dichtbijzijnde grote plaats is 's-Hertogenbosch.

Waalwijk werd in het noorden begrensd door de Winterdijk. Ten noorden daarvan begint het rivierkleigebied. Hier ligt ook de haven met een uitgestrekt bedrijventerrein. In westelijke richting vindt men het dorp Besoyen en de autoweg naar Tilburg. Daar weer ten westen van ligt het natuurgebied Westelijke Langstraat. Ten zuiden van Waalwijk ligt het Loons Hoekje en het landgoed Plantloon, beide op het grondgebied van Loon op Zand. In het oosten vindt men een recreatieterrein met zwemplas Het Hoefsven. Naar het noorden ligt het voormalige dorp Baardwijk en ten oosten daarvan het Afwateringskanaal 's-Hertogenbosch-Drongelen. Ten oosten daar weer van ligt het natuurgebied Baardwijkse Overlaat.


Eetcafe City Waalwijk

Eetcafe City Waalwijk Waalwijk

Eetcafé City is een gezellig eetcafé gelegen aan de Markt in het centrum van Waalwijk. Een ongedwongen sfeer is typerend voor Eetcafé City. ‘De Huiskamer van Waalwijk’ geeft u dat heerlijk gevoel van “thuis zijn”. In een rustige en ongedwongen sfeer laten wij u heerlijk genieten van een kop koffie, lunch, diner of borrel. In onze lunch- en dinerkaart vindt u diverse, maar ook heerlijke gerechten. Of u nu komt voor een broodje of voor een compleet drie gangen diner, het is allemaal mogelijk.

Genieten en verwennen staat voorop bij Eetcafé City. Naast de intieme sfeer in het eetcafé bieden wij u in de zomermaanden een riant terras op de Markt. Wij hopen u snel te mogen begroeten in ons eetcafé.

Onze sfeervolle feestzaal, gelegen in het centrum van Waalwijk. De ideale accomodatie voor al uw feesten en partijen, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten. In deze sfeervolle met airco uitgeruste omgeving kunt u met gezelschappen van 40 tot 300 personen terecht. Geef zelf de door u gewenste vorm aan uw feest, samen met onze kok en gastvrouw bepaalt u zelf hoe uw feest er komt uit te zien. 7 dagen per week lekkere en verrassende gerechten. In samenwerking met Eetcafe City kunnen wij uw uitje tot een groot succes maken!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Waalwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl