Direct contact? 0118-740000

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Eetcafé Pension Dorpszicht, Koudekerke

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Eetcafé Pension Dorpszicht Koudekerke

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Eetcafé Pension Dorpszicht
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Koudekerke

Koudekerke

Koudekerke ligt in een prachtige omgeving dicht bij het strand en de zee. Koudekerke ligt ook nabij interessante steden als Vlissingen en Middelburg. Geniet in Koudekerke van het het Zeeuwse landschap.

Koudekerke is rond 1067 gesticht nabij een drietal vliedbergen. Koudekerke ligt zoals bijna alle dorpen op Walcheren op een kreekrug. Koudekerke is een typisch kerkringdorp, met bebouwing in een ring rond de kerk en hieromheen een regelmatige ring van straten. De vorm van het dorpsplein herinnert nog aan de oude gotische kerk die hier vroeger heeft gestaan.


Eetcafé Pension Dorpszicht

Eetcafé Pension Dorpszicht Koudekerke

Op een prachtig groot plein met authentieke oude panden en tegenover de charmante kerk, staat ons gezellige eetcafé pension Dorpszicht.

Dorpszicht staat voor warmte en een ontspannen sfeer. Gasten van Dorpszicht voelen zich helemaal thuis door de service, kwaliteit en ongedwongenheid.
Een lekker kopje koffie of een heerlijke lunch, maar ook een uitgebreid diner of een biertje en een borrelhapje en heerlijk slapen in één van de pensionkamers of het appartement behoren tot de mogelijkheden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Koudekerke mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl