Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht, Maastricht

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht Maastricht

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Maastricht

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij is de hoofdstad van deze provincie en telt 118.597 inwoners, die Maastrichtenaar worden genoemd. Maastricht is gelegen aan weerszijden van de rivier de Maas. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Keltische tijd, voor het begin van de huidige jaartelling. Het bekendste plein is het Vrijthof, gelegen nabij de Servaaskerk, die vernoemd is naar de heilige Servatius, de beschermheilige van het vanouds katholieke Maastricht. Deze zuidelijke stad is prachtig en kent veel bezienswaardigheden en om die rede prijzen wij het graag aan als een echte evenementen stad. Tegenwoordig heeft Maastricht vooral het imago van een bourgondische stad, waar het goed winkelen en recreëren is. Dankzij de aanwezigheid van een universiteit en een hogeschool is Maastricht ook nog eens een echte studentenstad. Maastricht is een stad die aan al uw wensen kan voldoen!


Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht-1 Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht-2

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur Maastricht Maastricht

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur is gelegen in het hart van Europa, in de Bourgondische stad Maastricht. Het Grand Hotel is een schitterend Jugendstil Rijksmonument daterend uit 1902 maar geheel uitgerust met hedendaags comfort en voorzien van meerdere faciliteiten.

Een goede strategische ligging in het centrum van de stad tegenover het Centraal Station Maastricht zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid. Vanaf de A2 rijdt u met de auto binnen 3 minuten onze eigen ondergrondse parkeergarage in. Maastricht-Aachen Airport ligt op 10 autominuten van de Grande Dame.

Dé ideale locatie voor al uw zakelijke en feestelijke bijeenkomsten door de verscheidenheid aan zalen en de royale capaciteit.
Onze ‘Grand Salons de Congrès et Fêtes’ bestaan uit diverse multifunctionele vergaderruimten tot een capaciteit van maar liefst 250 gasten. Daarnaast beschikt het hotel over 149 sfeervol ingerichte hotelkamers, waaronder luxueuze Suites en 3 Presidentiële Suites.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Maastricht mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl