Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Van Der Valk Hotel Nuland, 's-Hertogenbosch

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Van Der Valk Hotel Nuland 's-Hertogenbosch

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Van Der Valk Hotel Nuland
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch,  informeel veelal Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De stad maakt onderdeel uit van de gemeente 's-Hertogenbosch. 's-Hertogenbosch is als provinciehoofdstad een administratief en bestuurlijk centrum van de provincie. Den Bosch is een heerlijke stad waarbij u verschillende aspecten kunt ontdekken op het gebied van de geschiedenis van Nederland. De aanduiding van verschillende namen voor de stad is niet vreemd in Nederland. Ook in andere talen wordt 's-Hertogenbosch met de lange naam aangeduid: Bois-le-Duc in het Frans, Boscoducale in het Italiaans, Bolduque in het Spaans en Herzogenbusch in het Duits. De Latijnse naam is Silva Ducis of Buscum Ducis. 's-Hertogenbosch is een mooie stad met een groot verleden. De stad is perfect voor uitjes en heerlijke stadstochten.


Van Der Valk Hotel Nuland Van Der Valk Hotel Nuland-1

Van Der Valk Hotel Nuland 's-Hertogenbosch

Van der Valk Hotel Nuland, is gevestigd aan de afslag 51 Nuland/Geffen/Vinkel.Het hotel beschikt over 120 hotelkamers, een heerlijke restaurant 'Gerrits'en 180 multifunctionele zalen. Doordat het Van der Valk Hotel Nuland dicht bij 's-Hertogenbosch ligt is het de ideale plek voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en familiefeestjes. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in 's-Hertogenbosch mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl