Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , De Roskam, Houten

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , De Roskam Houten

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • De Roskam
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Houten

Houten

De gemeente Houten is in het leven geroepen op 21 oktober 1811, toen Nederland deel uitmaakte van het Franse Keizerrijk. Aan de gemeente Houten werd het grondgebied toegewezen van de voormalige gerechten Houten, 't Goy, Oud-Wulven, Waijen, Wulven, Heemstede en Schonauwen.

 


De Roskam

De Roskam Houten

De Roskam in de oude dorpskern van Houten sluit prima aan op het geschetste beeld van de plaats. Modern, flexibel en professioneel als horeca-exploitatie, maar met gevoel voor trends van vroeger die door bewezen succes tijdloos zijn geworden.Restaurant & Zalen De Roskam biedt een scala aan mogelijkheden. Voor de verzorging van een bedrijfspresentatie, diner(vergadering), bedrijfsfeest of training. 

Elk evenement heeft zijn eigen karakter. Wij zorgen ervoor dat het culinaire onderdeel past bij de uitstraling van uw evenement of bijeenkomst. Onze kracht ligt in het vermogen om samen tot een op uw wensen en budget afgestemd culinair voorstel te komen. Gezamenlijk maken wij uw evenement of bijeenkomst daarmee tot een succes.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Houten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl