Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Dorpshuis 't Podium, Kudelstaart

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Dorpshuis 't Podium Kudelstaart

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Dorpshuis 't Podium
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Kudelstaart

Kudelstaart

Kudelstaart is een dorp in de Nederlandse gemeente Aalsmeer in de provincie Noord-Holland. Het heeft ongeveer 6700 inwoners. Het heette aanvankelijk Schonedorp en wordt in 1238 voor het eerst in een schriftelijk bron vermeld. In 1252 wordt het ook bekend onder de naam Kudelstaart. In 1724 wordt de ambachtsheerlijkheid Kudelstaart verkocht aan de stad Amsterdam. Die krijgt daarmee de controle over de weg naar Leiden. In 1890 wordt begonnen met de bouw van het Fort bij Kudelstaart. Dit ligt aan de Westeinderplassen en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt bij Kudelstaart een Marinesteunpunt voor watervliegtuigen gevestigd. In de 20e eeuw ontwikkelt zich aan de Westeinderplassen watersporttoerisme en wordt Kudelstaart bekend als watersportplaats.  De Jong won tijdens de Olympische Spelen van Turijn de gouden medaille op de 10 kilometer.


Dorpshuis 't Podium

Dorpshuis 't Podium Kudelstaart

Dorpshuis 't Podium is gelegen in het plaatsje Kudelstaart dat onderdeel is van de Gemeente Aalsmeer. Het Dorpshuis is gebouwd in 1962 op initiatief van het Hoofd van de RK Antoniusschool (bekend als Meester Zwarthoed) die een groot aantal vrijwilligers en geldschieters op de been wist te brengen.  De stichtingskosten zijn opgebracht door de Kudelstaartse bevolking met financiële steun van de Gemeente. Het is ondergebracht in een stichting die uiteraard is ingeschreven in het stichtingenregister van de kamer van koophandel en fabrieken. Samenstelling van het bestuur is vastgelegd in de statuten evenals de doelstellingen en kaders.
Kudelstaart is de laatste 30 jaar sterk geroeid, het werd beschouwd als de groeikern van Aalsmeer.

Het dorpshuis is de de ontmoetingsplek van Kudelstaart. Als er iets gebeurd in dit prachtige natuurlijke dorp dan is het wel bij het dorpshuis. Het is een ruime hal met zit mogelijkheden en natuurlijk wordt uw ontvangst begeleidt door een drankje. Het is een centrale plek in Kudelstaart waarbij u perfect kunt starten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Kudelstaart mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl