Direct contact? 058-7410002

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Brasserie Spiegelaar, Leeuwarden

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Brasserie Spiegelaar Leeuwarden

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Brasserie Spiegelaar
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Leeuwarden

Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en ook de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden. Op 1 januari 2010 telde de gemeente 93.583 inwoners.  De stad is één van de Friese elf steden en voert als gemeenteslogan 'Kijk, dat is het mooie van Leeuwarden!'. De geschiedenis van Leeuwarden gaat terug tot in de Romeinse tijd. Toen woonden er al mensen op de plek waar nu de Oldehove staat. Leeuwarden is ontstaan op terpen die werden opgeworpen aan een inham van de Middelzee die later dichtslibde en werd ingepolderd. De riviertjes Ee, Vliet en Potmarge mondden bij deze terpen uit in zee. De terpbewoners hielden zich bezig met landbouw, visserij en scheepvaart. Leeuwarden lag gunstig aan zee en onderhield handelscontacten met andere handelsplaatsen. Deze stad kent daarnaast door de jaren heen veel veranderingen. Leeuwarden is een stad geworden die iedereen wel eens gezien zou moeten hebben. Een klassieker voor stadsevenementen en -tochten.


Brasserie Spiegelaar Brasserie Spiegelaar-1

Brasserie Spiegelaar Leeuwarden

Welkom bij Brasserie Spiegelaar Leeuwarden. Wij zijn gevestigd aan de zonzijde van de Nieuwestad in het gezellige centrum van Leeuwarden. U kunt bij ons terecht voor heerlijke koffie's, uitgebreide lunch/plates, borrel of diner en gezelligheid. Wij verzorgen bedrijfsuitjes, bedrijfslunches, borrels, feesten en leuke arrangementen.Op woensdag t/m zaterdag avond zijn wij open voor diner vanaf 17.00 uur.

Tot ziens bij Brasserie de Spiegelaar, uw startpunt voor uw bedrijfsuitje Leeuwarden!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Leeuwarden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl