Direct contact? +31-314741741

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Movie Park Germany Bottrop, Bottrop

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Movie Park Germany Bottrop Bottrop

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Movie Park Germany Bottrop
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel

Bottrop


Movie Park Germany Bottrop Movie Park Germany Bottrop-1

Movie Park Germany Bottrop Bottrop

Hoera, ik ben in de film! Avonturen boordevol actie, nog spannender en explosiever dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park Germany, Duitslands grootste film- en attractiepark vlak over de grens in Bottrop! Dit voorjaar opent Star Trek™ : Operation Enterprise! Nadat je aan de Starfleet Academy als kadet bent klaargestoomd voor je eerste reddingsmissie, lanceert deze Triple Launch achtbaan je met warpsnelheid naar een nieuw sterrenstelsel. Ontdek ook het nieuwe themagebied Federation Plazawaar het Star Trek™ universum tot leven komt.    De kleine avonturiers gaan in het grootste Nickland van Europa met de Paw Patrol pups Chase en Marshall op de foto! Voor hen is geen klus te groot of pup te klein. Onmoet je favoriete tv-helden SpongeBob, Dora en hun vrienden in levenden lijve. Beleef samen met de Teenage Mutant Ninja Turtles spannende avonturen in hun verkeersschool License to drive. Duik in een lang verloren wereld van dinosaurier, in  ́The Lost Temple` en begeleidt dr. Carter op een levensechte expeditie in de vierde dimensie, ver onder de aarde!  Bezoek de permanente horrorattractie.  Wil je actie en adrenaline, stort dan vanaf 60 meter hoogte naar beneden in de High Fall, of draai in de MP Xpress loopings zonder vaste grond onder je voeten. Spring in de indoor-achtbaan Van Helsing’s Factory voor een bloedstollende vampierjacht door het donker! En bezoek Crazy Cops -The Action Stunt Show, voor nog meer stunts, spektakel, humor en explosies!

Moviepark werkt nu ook samen met TB Events. Hierdoor kunnen de leukste uitjes en quizzen gedaan worden in het park zelf.

Een unieke combinatie!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Bottrop mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl