Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Coens Bistro, Zelhem

Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel , Coens Bistro Zelhem

Wie ontdekt de Verrader aan Tafel - Dinerspel - Heerlijk duo van spanning en smaak!
 
Wie ontdekt de Verrader aan tafel laat zich prima serveren aan tafel als passend dinerspel. Een fijn duo van lekker dineren en ondertussen het spannende dinerspel spelen met je bedrijf, vereniging of club. Het lekkerste uitje die op ons menu staat.
Wat wil je nog meer?
 
Op wie kun je bouwen?
Je speelt het Wie ontdekt de Verrader dinerspel in diverse teams.
Dat is niet alleen gezellig, je zult al snel merken hoe hard je elkaar nodig hebt bij het oplossen van de vele stevige opgaven en puzzels. Teamspirit is een must! Zeker met een verrader in je buurt.
Maar wie staat er aan jouw kant?
Dit dinerspel is te spelen in geheel Nederland, Belgie en Duitsland. ( ook te spelen in het Engels & Frans )
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Coens Bistro
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel
Zelhem

Zelhem

In een oorkonde uit het jaar 801 werd de naam Salehem voor het eerst genoemd. Rond 800 schonk boer Helmbald in Zelhem een stukje grond aan de zendeling Liudger. De boer verzocht naderhand of hij en zijn zoon alsnog het vruchtgebruik konden krijgen over de helft van het stukje grond. Als tegenprestatie zal hij zorgen voor de verlichting van de kerk, dat wil zeggen de kaarsen.  Liudger gaat akkoord met de nieuwe regeling. De bijgestelde overeenkomst wordt vastgelegd in een acte en wel op 8 mei 801. Uit deze acte blijkt dat het gaat om een nieuwe ontginning, het gewas wordt van de wortels ontdaan, nabij de boerderij van Helmbald en zijn zoon.  De ontginning wordt in de acte aangeduid met de naam Widapa. Veel vermeldt de acte van 801 niet over Zelhem. In de acte wordt voor het eerst een veldnaam genoemd die ooit in Zelhem is opgetekend. Zelhem is een zeer klein dorpje en zoals u al leest heeft het zijn eigen unieke geschiedenis. Ontdekt dit dorpje aan de hand van een heerlijke middag.


Coens Bistro Coens Bistro-1 Coens Bistro-2 Coens Bistro-3

Coens Bistro Zelhem

Horecagelegenheid Coen Evers is een unieke feestlocatie vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Doordat Horecagelegenheid Coen Evers beschikt over 2 verschillende accommodaties met een eigen identiteit kan hiermee worden voldaan aan vrijwel alle mogelijke wensen. Locatie Zelhem beschikt over 20.000 m2 recreatie mogelijkheden. Er bevindt zich oa een grote speeltuin, speelweide, recreatieterrein incl. sanitaire voorzieningen, een camping geschikt voor groepsaccommodatie, een cafetaria, een bistro en een feestzaal. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden uw feest binnen, buiten of een combinatie daarvan te vieren. Er kan zowel a la carte worden gegeten als in buffetvorm. De zaal is voorzien van klimaatbeheersing
Locatie Keijenborg (nabij Hengelo (GLD) beschikt over een grote geacclimatiseerde feestzaal. Vast aan de feestzaal zit een prachtig bruin café waar tot in de late uurtjes kan worden doorgezakt.  Ook hier zijn verschillende mogelijkheden inclusief buffetten.
Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid een combinatie te maken tussen beide locaties.
Samengevat, de mogelijkheden zijn onbeperkt!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader aan tafel - Dinerspel' nog meer in Zelhem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl