Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Grandcafé Le Baron, Zeist

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Grandcafé Le Baron Zeist

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Grandcafé Le Baron
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Zeist

Zeist

Zeist is een gemeente en stad in het midden van de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente telt 60.848 inwoners  en heeft een oppervlakte van tegen de 50 km2. Naast de hoofdplaats Zeist telt de gemeente vier dorpen: Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide.Door de vestiging van het Slot Zeist in de gemeente, wordt Zeist wel Slotstad genoemd.


Grandcafé Le Baron

Grandcafé Le Baron Zeist

Graag willen wij ons aan u voorstellen! Wij zijn 'Grandcafé Le Baron', gelegen op het  Rond 5 te Zeist in het voormalige postkantoor. Dit is een prachtige locatie in een trendy barok stijl, voorzien van diverse loungebanken en sfeervolle dinertafels. Onze deuren zijn geopend sinds februari 2008 en wij willen onze mogelijkheden graag bij u bekend maken.

'Grandcafé Le Baron' is iedere dag geopend van 10 uur 's ochtends tot 24 uur 's avonds. Behalve op vrijdag en zaterdagavond, dan zijn wij geopend tot 2 uur ’s nachts.

Wij beschikken over ruim 200 zitplaatsen, verdeeld over twee gedeelten die met elkaar verbonden zijn middels een sierlijke toog.

Wij bieden mogelijkheden voor kleine, maar ook grotere gezelschappen. Het pand is voorzien van twee bars, waardoor het mogelijk is om uw partij toch wat afzonderlijk te houden. Er is ook een groot terras aanwezig met 85 zitplaatsen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Zeist mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl