Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , In den Dorstigen Haen, Venlo

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , In den Dorstigen Haen Venlo

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • In den Dorstigen Haen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Venlo

Venlo

De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.

Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt. 


In den Dorstigen Haen

In den Dorstigen Haen Venlo

Dit uniek horeca etablissement bestaat uit vijf verschillende ruimtes die onderling zijn verbonden met elkaar. Kortweg vijf schitterende horeca gelegenheden onder één dak! Komt u voor de eerste maal onze zaak bezoeken dan zal het voor menigeen een waar labierint zijn, een centrum van (eet)cafées. Zoals u zult zien is het bijzonder uniek, daar het pand zich in het hartje van Venlo bevindt, pal tegenover een van Nederlands mooiste bouwwerken, het venloos stadhuis daterend uit 1598. Ons etablissement bestaat zoals gezegd uit 5 horeca gelegenheden geheel met een eigen identiteit en dus hun eigen knusse sfeer. In den dorstige Haen is iedere dag geopend vanaf 9:30 uur m.u.v. zaterdag vanaf 09:00 uur en zondags vanaf 11:00 uur. (eerste kerstdag gesloten) Onze keuken is dagelijks geopend vanaf 11:30 uur tot 21:30 uur. Het streven van onze keuken is een goede prijs/kwaliteit verhouding. Op onze a la carte kaart zult u bij ons geen zgn.culinaire hoogstandjes vinden. Wilt u echter met een groep komen dineren en geen gebruik willen maken van onze a la carte kaart dan, kunt u bij ons ook gebruik maken van speciale menu's. Van eenvoudige drie gangen menu's  tot zeer uitgebreide culinaire 5 of 6 gangen menu's. Dit is echter alleen mogelijk op reservering.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Venlo mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl