Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Café Plein , Rotterdam

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Café Plein Rotterdam

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Café Plein
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is de grootste Nederlandse havenstad. De stad is dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland en is onderdeel van de Randstad. De stad en zijn voorsteden vormen samen het meest verstedelijkte gebied van Nederland. De haven behoort tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Rotterdam is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam van de stad stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. 
Na de tweede wereldoorlog begon de wederopbouw langs de lijnen van het Basisplan voor de Wederopbouw van Rotterdam. De beschadigde gebouwen werden niet hersteld, maar gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne gebouwen. Vanwege de Floriade bouwde men in 1960 de Euromast. Tien jaar later werd de Euromast verhoogd door een Space Tower, waarmee de totale hoogte op 185 meter kwam. De toren is een kenmerkend onderdeel van de stad. De Euromast is nog altijd een symbool van het naoorlogse Rotterdam.
U krijgt bij TB Events de mogelijkheid om Rotterdam op een geweldige manier te ontdekken tijdens een heerlijke middag met vrienden, familie of collega´s.
 

Café Plein

Café Plein Rotterdam

Een hapje eten of een gezellig drankje na het shoppen in Rotterdam? Bij Café Plein kan je binnen als zowel buiten op het terras genieten. Met elke dag een wisselende dagschotel en een uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Later op de avond gaat het over naar het gezelligste Café van Stadhuisplein. Tot in de late uurtje kan je genieten van heerlijke muziek en de lekkerste drankjes. 

Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, het is allemaal mogelijk. Onze enthousiaste barmannen en -vrouwen zullen jou extra in het zonnetje zetten. Ben je jarig en kom je met 5 of meer personen dan krijg je een fles bubbels van het huis. 
 
Café Plein is de locatie waar jij een topavond hebt!

Bedrijfsuitje 
Voor groter groepen maken wij een arrangement op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Rotterdam mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl