Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Anno 1810 Roosendaal, Roosendaal

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Anno 1810 Roosendaal Roosendaal

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Anno 1810 Roosendaal
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Roosendaal

Roosendaal

Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!


Anno 1810 Roosendaal Anno 1810 Roosendaal-1

Anno 1810 Roosendaal Roosendaal

Anno 1810 is gevestigd in een voormalig hervormde kerk gebouwd in 1810. De buitenkant is nog compleet in originele staat. Het interieur is recent sfeervol verbouwd zodat wij hier alles compleet naar uw wens kunnen organiseren.
Of het nu om een verjaardag, bruiloft of jubileum gaat, het is allemaal mogelijk in Anno 1810. Van koffie met gebak voor 25 personen of een bedrijfsreceptie tot meerdaagse feesten met live muziek en diners voor 250 personen, alles is mogelijk. In een zeer bijzondere omgeving kunt u naar hartenlust feesten. Als het net dat beetje extra moet hebben is Anno 1810 uw adres. In samenwerking met Hotel Tongerlo en Brasserie d'Ouwe Mart, onze twee andere zaken in hartje Roosendaal kunnen wij alles regelen voor uw feest, tegen zeer aantrekkelijke tarieven.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Roosendaal mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl