Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Grand Café D'n Ingel, Maastricht

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Grand Café D'n Ingel Maastricht

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Grand Café D'n Ingel
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Maastricht

Maastricht

Maastricht is een stad in het zuiden van de Nederlandse provincie Limburg. Zij is de hoofdstad van deze provincie en telt 118.597 inwoners, die Maastrichtenaar worden genoemd. Maastricht is gelegen aan weerszijden van de rivier de Maas. De stad heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot in de Keltische tijd, voor het begin van de huidige jaartelling. Het bekendste plein is het Vrijthof, gelegen nabij de Servaaskerk, die vernoemd is naar de heilige Servatius, de beschermheilige van het vanouds katholieke Maastricht. Deze zuidelijke stad is prachtig en kent veel bezienswaardigheden en om die rede prijzen wij het graag aan als een echte evenementen stad. Tegenwoordig heeft Maastricht vooral het imago van een bourgondische stad, waar het goed winkelen en recreëren is. Dankzij de aanwezigheid van een universiteit en een hogeschool is Maastricht ook nog eens een echte studentenstad. Maastricht is een stad die aan al uw wensen kan voldoen!


Grand Café D'n Ingel Grand Café D'n Ingel-1 Grand Café D'n Ingel-2 Grand Café D'n Ingel-3

Grand Café D'n Ingel Maastricht

Niet omdat het zo mooi past in onze Frans getinte stad, maar meer in de vorm van "Groots" in wat wij zijn. Onze voorkant is zo smal en onopvallend, dat alleen diegene die binnenkomt de grootsheid van D'n Ingel kan ontdekken. Want eenmaal binnengekomen kun je letterlijk dat hele oude Maastrichtse gezegde toepassen; Mestreech is neet breit mer laank (Maastricht is niet breed maar lang) Daarbij zijn we net zo hoog als lang, door de twee bovenverdiepingen, die geheel in hun oude glorie zijn gerestaureerd. Voor Uw diner, lunch, vergadering, receptie, of familiefeestje vind U hier onze twee stijkamers , de Gabrielzaal en de Michaelzaal. Maar ook dit maakt van een café nog geen Grand café. Het interieur, de sfeer en ambiance, zijn zeker bepalend voor het begrip Grand Café, maar de medewerkers doen toch de grootste duit in het zakje. Zonder hen enthousiasme en toewijding U als gast te bedienen zou "Grand" niet goed passen.

Voor vergaderingen, besloten feesten of een gezellig diner om verjaardag, jubileum of afstuderen te vieren kunnen wij U twee stijlvolle zalen bieden. Beide ruimten zijn volledig gerestaureerd in Art Nouveau-stijl en bieden uitzicht over het prachtige Vrijthof. Vooral op een winteravond, wanneer de bomen naakt zijn en in afwachting van een nieuwe lente, kijkt U vanuit dezer kamers rechtstreeks uit op een prachtig verlichte Sint Servaas Basiliek. Op de eerste verdieping vindt U de Gabriel-zaal, deze sfeervolle ruimte biedt U plaats aan maximaal 55 personen.

Wanneer we een wenteltrap hoger stijgen, komen we op de tweede verdieping de sinds februari 1998 opengestelde Michael-zaal tegen. Een knusse "huiskamer" waar ten hoogste 28 personen kunnen aanzitten, derhalve bijzonder geschikt voor besloten (familie) diners. Wanneer men met zijn gasten in deze ruimten dineert, proeft men naast het culinaire aspect ook een cultureel aspect, namelijk de sfeer uit vroegere eeuwen die in de kamers duidelijk voelbaar is. Bijna zou men verwachten dat het eten opgediend wordt door achttiende eeuwse bedienden, gekleed in fluwelen livreien, terwijl men buiten de wielen van de paardenkoetsen op de keien hoort ratelen. 

Al bedienen wij U dan in moderner kledij, de sfeer blijft bijzonder en ons volledig team staat klaar om U een onvergetelijke avond te bezorgen. Bij een gecombineerd gebruik van beide zalen kunt U met maximaal 85 personen bij ons terecht. Ons keukenteam heeft voor U de volgende menusuggesties en lunchsuggesties gemaakt voor groepen vanaf 10 personen. 
 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Maastricht mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl