Direct contact? 058-7410002

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , De Turfhoeke, Gorredijk

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , De Turfhoeke Gorredijk

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • De Turfhoeke
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Gorredijk


De Turfhoeke De Turfhoeke-1

De Turfhoeke Gorredijk

De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen aan tafel. Deze locatie is geschikt voor maximaal 40 personen in buffetvorm (staand). U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij. De Turfhoeke is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw vrienden of collega's; om samen gezelligheid te beleven, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben.
Deze inspirerende, kleinschalige en informele vergader- c/q trainingslocatie wordt exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.
Alle moderne faciliteiten, zoals draadloos internet, beamer, scherm en flip-over zijn aanwezig.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Gorredijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl