Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , De Dèèl, Beek

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , De Dèèl Beek

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • De Dèèl
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie

Beek


De Dèèl De Dèèl-1

De Dèèl Beek

Partycentrum De Déél beschikt over drie gezellige-, en intieme zalen, een café, skihut en ruime terrassen. Dit brengt De Dèèl in de gelegenheid U een veelzijdige keuze te bieden.

De kracht van De Déél is de persoonlijke benadering en de wil om Uw wensen zo volledig mogelijk te verwezenlijken. De specialiteit zit in de combinatie van sfeervolle zalen, attente bediening, een creatieve keuken, een aanvulling in de vorm van activiteiten kunnen bieden, goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Beek mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl