Direct contact? 0320-745005

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Finn hotel, Almere

Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie , Finn hotel Almere

Verraders vangen waar je maar wilt!
 
Wie ontdekt de Verraders vrije locatie speel je overal, waar je maar wilt. In het bos, op je voetbalclub of gewoon op het terrein van het bedrijf waar je werkt. In tegenstelling tot onze andere spelvariant – het Wie ontdekt de Verrader spel – loop je geen route, maar speel je gewoon op de plek zelf. Ideaal dus voor bedrijfsuitjes of groepsfeesten!
 
Ieder zijn eigen missie
Niet alleen de verrader draagt een geheim tijdens Wie ontdekt de Verrader vrije locatie, iedereen krijgt een geheime opdracht mee. In teams zullen jullie alles op alles moeten zetten om de opdrachten te volbrengen en de topscore te pakken. Ondertussen doet de verrader zijn uiterste best om zo sneaky mogelijk de zaak te ondermijnen. Ontrafelt hij of zij jouw geheim, of ontmasker jij de verrader?
 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 27,50 incl. BTW per persoon
 • Finn hotel
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie
Almere

Almere

Het centrum van Almere Stad, het grootste stadsdeel, is sterk aan het uitbreiden. In 2006 is het eerste deel van het nieuw gebouwde stadscentrum opgeleverd. Het voornaamste gebouw hiervan is de Citadel, ontworpen door Pritzker Prize-winnaar Christian de Portzamparc. Begin 2007 zijn de nieuwe Schouwburg Almere en Kunstencentrum de Kunstlinie in gebruik genomen. Het opvallende pand, gelegen aan het Weerwater, is op 8 juni 2007 officieel geopend door koningin Beatrix.


Finn hotel

Finn hotel Almere

Hotel FINN is een nieuw en modern hotel en biedt u smaakvol ingerichte kamers met alle denkbare faciliteiten. Door haar ligging middenin het Stadshart van Almere en parkeergelegenheden in de directe omgeving, is het hotel zeer goed bereikbaar en biedt het u toegang tot alle hotspots van Almere.

Ook voor uw meeting, workshop en congres is Hotel FINN een ideale locatie. Het hotel beschikt over diverse fullservice vergaderzalen met ruimte tot wel 150 personen. Uiteraard kunt u daarbij gebruik maken van diverse arrangementen.

 

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader? Vrije locatie' nog meer in Almere mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl