Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant & Hotel Sniep, Zoetermeer

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant & Hotel Sniep Zoetermeer

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Restaurant & Hotel Sniep
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Zoetermeer

Zoetermeer

Uit opgravingen van de Archeologische Werkgroep Zoetermeer blijkt dat in de 13e eeuw al sprake was van bewoning aan de Dorpsstraat in Zoetermeer. De vondst van een stuk hout in een daliegat nabij het woonhart bleek na onderzoek ongeveer 1000 jaar oud te zijn. Hoewel er bij de opgraving geen sporen van bewoning werden gevonden, heeft de gemeente de vondst gebruikt voor een publiciteitscampagne, Zoetermeer 1000 jaar, om de stad op de kaart te zetten.

De bewoning van Zoetermeer is waarschijnlijk ongeveer 1000 jaar geleden ontstaan aan de rand van de veenontginning in de buurt van het in de 17e eeuw drooggemalen Soetermeerse meer. Het veen werd afgestoken en zelfs onder water uitgebaggerd en als turf in omliggende steden als brandstof verkocht. Als gevolg van de veenontginning ontstonden grote waterpartijen. Vanaf de 17e eeuw zijn eerst het Soetermeerse meer (1616) en vervolgens de overige waterpartijen ingepolderd en verkaveld. De polder waar de huidige wijken Buytenwegh en De Leyens zich bevinden, werd in 1770 opnieuw drooggelegd.


Restaurant & Hotel Sniep Restaurant & Hotel Sniep-1 Restaurant & Hotel Sniep-2 Restaurant & Hotel Sniep-3 Restaurant & Hotel Sniep-4

Restaurant & Hotel Sniep Zoetermeer

Restaurant & Hotel de Sniep is een unieke en sfeervolle locatie voor bedrijfsuitjes, teambuildings en familie- en vriendenuitjes! Onze locatie is niet alleen een restaurant en hotel, maar beschikt over diverse zalen in gezellige huiskamerstijl. Verder beschikken wij ook over een romantische tuin waarvan ook een deel overdekt is en waarbij de tafels zijn voorzien van tafelhaarden. En als kers op de taart is onze locatie gelegen naast een mooi park! Al met al kunt u bij ons terecht voor een leuke en gezellige dag!
En wilt u na deze dag lekker bijkomen? Wij zijn tevens een viersterrenhotel met luxueuze kamers waar u helemaal tot rust kunt komen!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Zoetermeer mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl