Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Hotel De Limbourg, Sittard

Wie ontdekt de Verrader spel , Hotel De Limbourg Sittard

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Hotel De Limbourg
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Sittard

Sittard

Het oorspronkelijke achterland van Sittard vormt het historische Land van Zwentibold rond de Graetheide. De geschiedenis van dit gebied gaat terug tot de zevende eeuw. Deze geschiedenis hebben de stad en de streek echter niet gedeeld met het moderne Zuid-Limburg. Sittard, Born en Susteren hebben maar een relatief korte tijd deel uitgemaakt van het Hertogdom Limburg. Zij hebben vanaf 1400 een Gulikse geschiedenis. De naam Sittard is afgeleid van Siter, hoogte of berghelling, en de plaats lag dan ook op een hoogte. Dit gebied was gunstig gelegen tussen de Geleenbeek en de Roode Beek. De nederzetting is ontstaan in de Karolingische tijd, tussen 700 en 1000. Zij wordt voor het eerst als Sitter vermeld in 1147. Er zijn echter sporen van veel oudere bewoning.


Hotel De Limbourg

Hotel De Limbourg Sittard

Het markante hotel is gelegen pal aan de markt in Sittard. Een historische locatie boordevol sfeer en ambiance. Waar de ontvangst nog écht persoonlijk, hartelijk en vooral warm is. U kunt hier loungen, lunchen, uitgebreid dineren of vergaderen.

Bij restaurant de Limbourg treft u een veelzijdige kaart aan, met de fijnste amuses en spijzen. Voor een hapje tussendoor, een diner voor twee, een vriendentreffen of borrelgarnituur met een goed gevuld glas in de lounge. Een supermalse steak, scampi met zachte risotto, Limburgse asperges (seizoen) en tongstrelende pasta- en vleesgerechten, zijn met liefde bereid door onze chef de cuisine Roger Zelissen en zijn team.
De gerechten op de kleine en uitgebreide kaart stillen naar hartenlust uw honger. De culinaire primeurs en gerechten verschillen per seizoen. Maar dat het gaat om lekker eten en drinken, dat staat voorop. De keuken van Hotel de Limbourg smaakt eerlijk en is bijzonder. De gerechten zitten boordevol creatieve ideeën en vol passie. Er wordt veel gewerkt met streekeigen recepturen en de groenten van het seizoen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Sittard mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl