Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Brasserie Entrée, Roermond

Wie ontdekt de Verrader spel , Brasserie Entrée Roermond

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Brasserie Entrée
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Roermond

Roermond

Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Roermond ligt aan de samenvloeiing van de Roer in de Maas. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude Hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Hoewel de naam doet vermoeden dat zij naar de monding van de Roer verwijst, is dat niet zo. Het tweede woorddeel komt mogelijk van monte ("landschappelijke verhoging"), een hoogte die wellicht versterkt was. Anderen leiden het terug op het Keltisch-Germaanse monde, wat "brug" betekende. De rivier de Roer is genoemd naar Rura, een oude Keltisch-Germaanse godin die met water in verband werd gebracht. De naam Roermond zou dan "brug van Rura" kunnen betekenen. Ga mee naar één van de mooiste plaatsen van het zuiden en geniet van een heerlijk uitje.


Brasserie Entrée

Brasserie Entrée Roermond

Brasserie Entrée heeft momenteel 15 locaties verspreid over heel Nederland.

Onze zaken kenmerken zich door het voeren van een uniforme menukaart welke als zeer uitgebreid en attractief ervaren wordt. Zeker het prijsbeleid van Brasserie Entreée spreekt consumenten zeer aan. Natuurlijk kunt u ook bij ons ook terecht voor een heerlijk kopje koffie.

Er is voor elk wat wils, voor een gezellige lunch tot een uitgebreid diner. Bent u dus op zoek naar een sfeervolle ambiance, uitgebreide menukaart, leuke acties, en gedegen vakmanschap en wilt u daarvoor niet te veel betalen? Dan biedt Brasserie Entrée u hiervoor de mogelijkheid.

Een dagje uit met vrienden, familie of je werk en geen zin om alles zelf te regelen?

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Roermond mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl