Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader spel , Vivaldi! Oss, Oss

Wie ontdekt de Verrader spel , Vivaldi! Oss Oss

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Vivaldi! Oss
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Oss

Oss

Oss is zowel werk- als woonstad met uitgebreide mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. De binnenstad is het regionale winkelcentrum voor circa 150.000 mensen uit Oss en omgeving. De weekmarkt en de kermis met 95 attracties in 2006. De mogelijkheden van Oss zijn zeer groot. De stad is omringd met afwisselende landschappen, op de rand van hogere, droge zandgronden en lagere vochtige kleiige grond, met de rivier de Maas in de nabijheid. Hoewel Oss een rijke historie heeft gekend, eens was het de hoofdstad van het Kwartier van Maasland van de Meierij van 's Hertogenbosch, zijn er weinig overblijfselen uit vroeger tijd te vinden. Wel is er nog een aantal monumenten die getuigen van het rijke industriële verleden.


Vivaldi! Oss

Vivaldi! Oss Oss

Gelegen aan de Molenstraat nr. 81, één van de belangrijkste straten uit de 19e eeuw te Oss. Bezoekers die Oss vanuit het zuiden binnen kwamen, passeerden “Logement-Tapperij-Stalhouderij Van Alem”, zoals het hier vroeger heette. Herbergier en koffiehuishouder Nicolaas van Alem, was in 1877 de grondlegger. Het Logement was voorzien van 16 bedden en de stal bood plaats aan 12 paarden voor overnachting.

Met de aanleg van de spoorlijn Den Bosch – Nijmegen groeide Oss, en dus ook de horeca. Aangezien “van Alem” direct naast de spoorlijn en de belangrijke Molenstraat spoorwegovergang lag, waren er volop mogelijkheden om uit te groeien tot een belangrijke horecagelegenheid in Oss. Het pand werd begin 20e eeuw uitgebreid met een kegelbaan en, na ingrijpende verbouwingen, uitgebreid naar een hotel met restaurant. 

Nadat het pand in de Tweede Wereldoorlog zowel bezet is geweest door de Duitsers als door de Engelsen, neemt Familie Stolz in 1946 het pand over en draait de exploitatie tot de jaren 80. Hierna wordt het pand overgenomen door Pierre Vink, en deze verandert de naam in Vivaldi. 

Vanaf dit moment vervalt de hotelfunctie en wordt Vivaldi een zalencentrum met eetgelegenheid. Ons pand staat vanaf 1997 op de monumentenlijst, en is van architectuur historisch belang vanwege zijn vormgeving met Dudok invloeden en prominente ligging. 

In 2008 namen Rowald en Desiree de Jong het pand over, en starten op 19 augustus 2011 een nieuw restaurantconcept onder de naam Onsz restaurant. De feest- en vergaderactiviteiten van Vivaldi worden onverminderd voortgezet.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Oss mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl