Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader spel , Jopenkerk, Haarlem

Wie ontdekt de Verrader spel , Jopenkerk Haarlem

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Jopenkerk
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Haarlem

Haarlem

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. De gemeente Haarlem telt 149.516 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de tiende van Nederland. In de vroegmoderne tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.  Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten. Door de jaren heen is de stad een echte moderne stad geworden die zeer geschikt is voor evenementen.


Jopenkerk Jopenkerk-1

Jopenkerk Haarlem

De voormalige Jacobskerk in het Raaksgebied in Haarlem is nu een volledig operationele brouwerij, Grand Café, restaurant en evenementenlocatie. Onder het genot van een borrel of diner kunt u het brouwproces met eigen ogen aanschouwen.

Onze kerkdeuren staan dagelijks open van 10:00 uur 's ochtends tot 01:00 uur 's avonds. In het Grand Café kunt u natuurlijk terecht voor een heerlijk Jopen bier, maar ook voor een kopje koffie of voor de lunch.

De open verbinding van het grand café en restaurant met de authentieke elementen van de kerk bieden een unieke en ontspannen sfeer voor uw evenement. 

Voor een uitje bij de Jopenkerk wordt een kleine meerprijs gerekend.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Haarlem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl