Direct contact? 058-7410002

Wie ontdekt de Verrader spel , De Turfhoeke, Gorredijk

Wie ontdekt de Verrader spel , De Turfhoeke Gorredijk

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • De Turfhoeke
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel

Gorredijk


De Turfhoeke De Turfhoeke-1

De Turfhoeke Gorredijk

De landelijk gelegen en rookvrije accommodatie is geschikt voor 16 tot 20 personen aan tafel. Deze locatie is geschikt voor maximaal 40 personen in buffetvorm (staand). U verblijft tussen weiland en water in een gerestaureerde, authentieke, ruim 100 jaar oude boerderij. De Turfhoeke is luxe en comfortabel ingericht, met topproducten uit Friesland. Een heerlijke plek om tijd door te brengen met uw vrienden of collega's; om samen gezelligheid te beleven, nieuwe energie op te doen, en weer eens écht tijd voor elkaar te hebben.
Deze inspirerende, kleinschalige en informele vergader- c/q trainingslocatie wordt exclusief voor uw gezelschap gereserveerd.
Alle moderne faciliteiten, zoals draadloos internet, beamer, scherm en flip-over zijn aanwezig.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Gorredijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl