Direct contact? 0118-740000

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant de Werelt, Goes

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant de Werelt Goes

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Restaurant de Werelt
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Goes

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.


Restaurant de Werelt Restaurant de Werelt-1 Restaurant de Werelt-2

Restaurant de Werelt Goes

Maak kennis met restaurant de Werelt en haar arrangementen !
 
Restaurant De Werelt is niet het standaard restaurant waar je even snel een hapje gaat eten. De Werelt is juist gericht op een gezellig avondje uit voor zowel kleine als grote gezelschappen. Naast gezellig dineren bieden wij ook verschillende arrangementen voor groepen aan. Een leuke activiteit met aansluitend een diner bij de Werelt maakt van jouw (bedrijfs)uitje een groot succes.
 
Om te benadrukken hoe uniek het concept van Restaurant de Werelt is, lichten we graag onze werkwijze nog even toe:
Al onze gerechten worden op een unieke manier bereid. Namelijk op een Braziliaanse BBQ, oftewel Churrascaria. Op de grote grill worden de zwaarden die voorzien zijn van vooral vlees, maar ook vis en ananas, bereid. De gehele avond komen de gaucho’s bij u aan tafel om de gerechten vanaf het zwaard te presenteren en te serveren. Je hoeft vooraf dus niet te kiezen wat je die avond wenst te eten.
 
Restaurant De Werelt is gelegen aan de Wijngaardstraat in het centrum van Goes.
Voor meer informatie over het restaurant en de arrangementen die wij aanbieden, zie onze website www.werelt.nl
 
Voor een diner bij restaurant de Werelt geldt een meerprijs.

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Goes mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl