Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader spel , Het Stadscafé, Apeldoorn

Wie ontdekt de Verrader spel , Het Stadscafé Apeldoorn

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Het Stadscafé
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Apeldoorn

Apeldoorn

Apeldoorn is de grootste stad op de Veluwe in de Nederlandse provincie Gelderland en de twaalfde stad van Nederland. De stad ontwikkelde zich pas in de laatste honderd jaar tot een van de grootste plaatsen van het land en heeft nooit stadsrechten gehad. Met 94.117 arbeidsplaatsen is Apeldoorn bovendien een van de belangrijkste werkgelegenheidscentra in Midden- en Oost Nederland. Apeldoorn staat vooral bekend om zijn stadsparken en zijn ''groene'' karakter. Er zijn een paar dingen die bekend zijn in Apeldoorn zoals: Paleis Het Loo, de Apenheul en de Grote Kerk. De Grote Kerk staat ook wel bekend als de Koninginnekerk, dat komt doordat de kerk gesticht is in 1892 door Koningin Emma. Er zijn 2 koninginneramen één aangeboden aan koningin Wilhelmina en één aan koningin Beatrix. Kortom een leuke stad om een dagje uit te beleven.


Het Stadscafé Het Stadscafé-1

Het Stadscafé Apeldoorn

Het Stadscafé is DE hotspot in Apeldoorn. Op de begane grond: de brasserie voor gewoon een lekkere kop koffie (met taart), lunch of diner. Een borrel met vrienden of relaties in het café en de wijnbar. Een feest in "de Archipel" met een capaciteit tot ca. 150 personen. Met familie, vrienden of relaties eten in het restaurant op de 1e etage. En in de zomer is het natuurlijk goed toeven op het grootste terras van Apeldoorn. Samen met TB Events organiseren wij uw bedrijfsuitje, personeelfeest, vrijgezellenfeest of familiedag van A tot Z.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Apeldoorn mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl