Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader spel , Grand Café L'Opera, Amsterdam

Wie ontdekt de Verrader spel , Grand Café L'Opera Amsterdam

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Grand Café L'Opera
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad en hoofdstad van Nederland. Amsterdam is echter geen residentie, aangezien de Staten-Generaal en de regering in Den Haag gevestigd zijn. Amsterdam kreeg stadsrechten rond het jaar 1300 en groeide later uit tot één van de grootste handelssteden ter wereld in de Gouden Eeuw. Bevolkingsgroei in Amsterdam leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot grote stadsuitbreidingen, waaronder de grachtengordel, die op de UNESCO-Werelderfgoedlijst is opgenomen en tot de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad behoort. Andere attracties in Amsterdam zijn onder meer de musea, zoals het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum en het Anne Frank Huis;  Verder telt Amsterdam twee universiteiten en heeft Amsterdam de meeste nationaliteiten ter wereld,178 in 2010. Kortom, Amsterdam is de stad bij uitstek voor het organiseren van al uw stad activiteiten en bedrijfsuitje.


Grand Café L'Opera

Grand Café L'Opera Amsterdam

Welkom bij Grand Café l'Opera in het bruisende hart van Amsterdam!

Grand Café l'Opera is gevestigd in het prachtige monumentale pand 'Het Gouden Hoofd' aan het Rembrandtplein 27. Ons Grand Café is warm en gezellig ingericht met mooie Art Deco details. Hierdoor is een sfeervol Grand Café ontstaan waarin u in stijl kunt genieten. Daarnaast streven wij naar optimale service en hopen dan ook van harte dat wij u binnenkort kunnen verwelkomen of opnieuw kunnen begroeten. 

In onze serre waant u zich in Parijs! 
In onze recent verbouwde serre zit u zowel binnen als buiten en hebt u een heerlijk uitzicht over het Rembrandtplein dat dag en nacht bruist van het leven. Op zonnige dagen is het prettig toeven op ons terras waar u nog directer de sfeer proeft van hartje Amsterdam. 

U bent welkom voor iedere gelegenheid.
Een drankje met een borrelhap, een kop Illy koffie met gebak van Holtkamp, een snelle zakenlunch, een adempauze tijdens het winkelen, een op tijd geserveerde maaltijd voorafgaand aan theater of bioscoop of een diner voor één, twee of zelfs 200 personen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Amsterdam mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl