Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant In den Volle Pot, Amersfoort

Wie ontdekt de Verrader spel , Restaurant In den Volle Pot Amersfoort

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Restaurant In den Volle Pot
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Amersfoort

Amersfoort

Amersfoort is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Utrecht.
De gemeente Amersfoort telt 144.007 inwoners, die Amersfoorters worden genoemd. Het is in bevolkingsaantal de tweede stad van de provincie Utrecht en de veertiende van Nederland. Amersfoort is een groeistad, en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven. Amersfoort heeft één van de grootste spoorwegknooppunten van Nederland en is een belangrijke garnizoensstad. De binnenstad van Amersfoort bezit een middeleeuws karakter met grachten waardoor het de ideale stad is voor stadsevenementen. Amersfoort vierde in 2009 dat zij 750 jaar stadsrechten bezit. Amersfoort is een stad waarbij u uren de leukste evenementen kunt beleven


Restaurant In den Volle Pot

Restaurant In den Volle Pot Amersfoort

Gevestigd aan het historische Lieve vrouweplein kent restaurant In Den Vollen Pot een geschiedenis van ruim veertig jaar. Het pand kent zijn oorsprong als gerenomeerde timmerwerkplaats. Later is het pand in gebruik genomen als aardappelpakhuis. In 1969 is het pand omgedoopt tot restaurant; de eerste bistro van Nederland. Sinds de opening zijn velen, waaronder enkele bekende Nederlanders, u voorgegaan voor een gezellige avond bij 'In den Vollen Pot'. Het sfeervolle restaurant is geschikt voor zowel grote als kleine groepen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Amersfoort mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl