Direct contact? 0320-745005

Wie ontdekt de Verrader spel , Finn hotel, Almere

Wie ontdekt de Verrader spel , Finn hotel Almere

Ontdek de stad, ontmasker de Verrader

Wie ontdekt de Verrader is absoluut een van de leukste spellen om in teamvorm te spelen. Niet alleen bijster spannend, maar ook een bijzondere manier om een stad op een hele andere manier te bekijken!

Pak jij de Verrader, of hij jullie?

Je crost dwars door de stad om opdrachten te vervullen. Elke goede opdracht betekent punten in de pocket. Maar houd je ogen open. Er is een saboteur in je groep die elke mogelijkheid aangrijpt om om jullie team te dwarsbomen. Een subtiel kat-en-muisspel: pak jij de Verrader, of hij of zij jullie?

 

Event eigenschappen

 • Vanaf 12 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 3 uur
 • Vanaf € 33,- incl. BTW per persoon
 • Finn hotel
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader spel
Almere

Almere

Het centrum van Almere Stad, het grootste stadsdeel, is sterk aan het uitbreiden. In 2006 is het eerste deel van het nieuw gebouwde stadscentrum opgeleverd. Het voornaamste gebouw hiervan is de Citadel, ontworpen door Pritzker Prize-winnaar Christian de Portzamparc. Begin 2007 zijn de nieuwe Schouwburg Almere en Kunstencentrum de Kunstlinie in gebruik genomen. Het opvallende pand, gelegen aan het Weerwater, is op 8 juni 2007 officieel geopend door koningin Beatrix.


Finn hotel

Finn hotel Almere

Hotel FINN is een nieuw en modern hotel en biedt u smaakvol ingerichte kamers met alle denkbare faciliteiten. Door haar ligging middenin het Stadshart van Almere en parkeergelegenheden in de directe omgeving, is het hotel zeer goed bereikbaar en biedt het u toegang tot alle hotspots van Almere.

Ook voor uw meeting, workshop en congres is Hotel FINN een ideale locatie. Het hotel beschikt over diverse fullservice vergaderzalen met ruimte tot wel 150 personen. Uiteraard kunt u daarbij gebruik maken van diverse arrangementen.

 

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader spel' nog meer in Almere mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl