Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Van der Valk Hotel Venlo, Venlo

Wie ontdekt de Verrader quiz , Van der Valk Hotel Venlo Venlo

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Van der Valk Hotel Venlo
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Venlo

Venlo

De stad is een expeditie-, handels- en industriestad. Venlo is het centrum voor de wijde omgeving als ook het koopcentrum voor het Duitse Ruhrgebied dat in de buurt ligt. Venlo grenst direct aan de Duitse steden Viersen en Kleef. De gemeente ligt aan een bocht in de Maas en heeft een centrum met geschiedenis, al heeft de 2de Wereldoorlog zeer veel schade aangericht. Venlo is een populaire stad voor teambuilding, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes en andere groepsuitjes in de directe omgeving, maar ook daarbuiten.

Er is een rijke carnavalstraditie, die liedjes in het Venloos zeer geliefd heeft gemaakt. Het Venloos onderscheidt zich duidelijk van het Tegels, maar het Arcens/ Veldens sluit er zich bij aan. Venlo kent een karakteristiek dialect, dat nog wel Limburgs is, maar ook Oud-Gelderse trekjes heeft. De inwoners koesteren dit Venloos, dat in het algemeen nog wordt gebruikt. 


Van der Valk Hotel Venlo

Van der Valk Hotel Venlo Venlo

Gelegen in de nabije omgeving van Roermond, Eindhoven, Dusseldorf, Oberhausen, en Keulen. Direct gelegen aan het Nationaal Park De Maasduinen. Centraal gelegen aan de A67 en de A73.
 
De medewerkers van het hotel ontvangen u met Limburgse gastvrijheid. Van der Valk Hotel Venlo is voorzien van een modern en sfeervol à la carte restaurant, waar u kunt genieten van lokale, nationale, en internationale gerechten. Of u nu wilt dineren, ontbijten, lunchen of van een kop koffie wilt genieten, het restaurant is de gehele dag geopend. Onze medewerkers ontvangen u met Limburgse gastvrijheid.
 
De warme ambiance, het vertrouwde Van der Valk product, de vele faciliteiten, de ruime hotelkamers en de gratis parkeergelegenheid maken van Van der Valk Hotel Venlo tot een prachtige accommodatie in Limburg. 
 
Restaurant
U kunt bij Van der Valk Venlo terecht voor een uitgebreid ontbijt, een (zaken)lunch of een uitgebreid of eenvoudig diner. Naast een aantal streekgerechten serveren zij ook gerechten welke bereidt zijn met biologische ingredienten.
Bij ieder gerecht een passend glas wijn. Vraag naar de uitgebreide wijnkaart. Van der Valk Venlo heeft een ruim assortiment internationale wijnen voor u geselecteerd. U kunt rekenen op een goede wijn en spijscombinatie. Laat u informeren door de medewerkers.
 
Terras
Vanaf het voorjaar kunt u lunchen en dineren op het sfeervolle buitenterras.
 
Brasserie
De brasserie staat bekend om zijn gezellige ambiance informele sfeer en een informele sfeer. 

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Venlo mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl