Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Stadscafe Meesters Tilburg, Tilburg

Wie ontdekt de Verrader quiz , Stadscafe Meesters Tilburg Tilburg

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Stadscafe Meesters Tilburg
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Tilburg

Tilburg

Tilburg is een stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Tilburg. De stad kent een bevolking van 203.487 inwoners en is daarmee de zesde stad van Nederland. De naam van de stad komt van de naam Tilliburgis wat een aantal bij elkaar behorende nederzettingen betekend. Op basis van de al aanwezige schapenteelt groeide Tilburg omstreeks 1600 uit tot de belangrijkste wolstad van Brabant en overvleugelde het midden 18e eeuw de bijna compleet weggevallen Hollandse textielindustrie. Op 18 april 1809 verkreeg Tilburg van Lodewijk Napoleon Bonaparte, toenmalig vorst van het Koninkrijk Holland, stadsrechten. Tilburg is een stad wat ook bekend is om zijn grote kermis die jaarlijks langs komt. Voor een heerlijk evenement is Tilburg een geschikte locatie en dat komt met name door de vele standbeelden die door de stad verspreidt zijn.


Stadscafe Meesters Tilburg

Stadscafe Meesters Tilburg Tilburg

Het monumentale pand met uitzicht op de fonteinen van het Willemsplein vormt de spreekwoordelijke oase van rust in de Tilburgse binnenstad.

Wie MeesterS bezoekt, wordt getroffen door de klassieke tijdloosheid en sfeer van het stadscafé. MeesterS is zeven dagen per week ontmoetingsplaats en huiskamer ineen, zodat iedereen er zich direct thuisvoelt. No-nonsens is bij MeesterS gekoppeld aan gastvrijheid.

Door de eigenzinnige inrichting vindt ieder hier wel wat van zijn gading. Van een gesprek aan de bar tot een lekker kop koffie in MeesterS . Van een lunch of diner in het op de mediterrane eten georiënteerde keuken tot het relaxed bijwonen van een live-optreden. 

MeesterS beschikt bovendien over een salon, wijnkelder, zalen en een ruim terras waar het heerlijk toeven is. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Tilburg mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl