Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , Hart van de Betuwe, Tiel

Wie ontdekt de Verrader quiz , Hart van de Betuwe Tiel

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Hart van de Betuwe
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Tiel

Tiel

Tiel is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 41.179 inwoners en heeft een oppervlakte van 34,81 km². De Tielse bevolking telt ruim 5500 allochtonen. Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal  en de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij een station op de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel heeft een overnachtingshaven voor de binnenvaart.

In het oude stadscentrum herinneren vele monumenten aan dat rijke verleden, zoals de Sint Maartenskerk, de Waterpoort met Groote Sociëteit, het Kantongerecht, de voormalige sociëteit Bellevue, het uit 1525 daterende Ambtmanshuis dat samen met de door Jan David Zocher ontworpen Ambtmanstuin deel uitmaakt van het stadhuiscomplex, en het eveneens uit de 16e eeuw stammende Gotische huis aan de Weerstraat.


Hart van de Betuwe

Hart van de Betuwe Tiel

Grand café Hart van de Betuwe nodigt u uit om te genieten. Op de ideale plek: het centrum van de fruitstad Tiel in het hart van de Betuwe. Zoekt u een lunchroom waar u op verhaal kunt komen na het shoppen? Wilt u met een zakenrelatie in een prettige ambiance lunchen? Of even een terrasje pakken? Bij ons zit u altijd goed. 


Want u bent ook welkom voor een heerlijk diner, een intiem familiefeest en een zakelijke presentatie. Wij hebben zelfs een ijssalon die voor jong én oud onweerstaanbaar is! Het is een feit: iedereen voelt zich thuis in het Hart van de Betuwe. Gewoon, omdat wij hart hebben voor onze gasten. Dat merkt u aan de attente bediening. U proeft het aan de producten die wij op tafel brengen. En u voelt het aan de sfeer. Wij staan klaar om u van dienst te zijn. Welkom in het Hart van de Betuwe!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Tiel mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl