Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , Brasserie Kriebelz, Terwolde

Wie ontdekt de Verrader quiz , Brasserie Kriebelz Terwolde

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Brasserie Kriebelz
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Terwolde

Terwolde

Terwolde is een dorp in de gemeente Voorst, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het dorp ligt langs de linkerzijde van de IJssel, ongeveer 4 km stroomafwaarts van Deventer. Terwolde heeft ongeveer 2500 inwoners. In het centrum van Terwolde staat de, uit de 14e eeuw stammende, dorpskerk die is voorzien van muurschilderingen. Het dorp kent een actief verenigingsleven. Zo zijn er verenigingen als Dorpsbelangen, een sportvisvereniging, een sportclub, een autocross club, een actieve afdeling van Jong Gelre, twee koren (Inspiration en Eendracht), een fanfare, buurt- en speeltuinverenigingen en een dartclub. In het centrum is, in het gebouw waar vroeger de dorpsschool was gevestigd, een recent  gerestaureerd dorpshuis gevestigd. Al met al een heerlijke stad met de benodigde faciliteiten voor een mooi evenement.


Brasserie Kriebelz Brasserie Kriebelz-1

Brasserie Kriebelz Terwolde

In onze knus ingerichte Brasserie en het sfeervolle restaurant voelt u zich al snel thuis.

Nieuw zijn natuurlijk onze Dekselse Pannetjes, elke keer weer anders, elke keer weer een verassing.

Wij houden rekening met uw wensen.

Onze gezellige Brasserie kan ook gereserveerd worden voor het vieren van bijvoorbeeld een verjaardag of personeelsfeest.
Geen gedoe meer thuis of op de zaak, maar in een sfeervol ingerichte Brasserie onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gemoedelijkse sfeer.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Terwolde mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl