Direct contact? 050-7410007

Wie ontdekt de Verrader quiz , Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal, Stadskanaal

Wie ontdekt de Verrader quiz , Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal Stadskanaal

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Stadskanaal


Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal

Best Western Hotel Restaurant Stadskanaal Stadskanaal

Gelegen op de grens van Drenthe en Groningen, tegen de Hondsrug en nabij steden als Assen, Emmen en Groningen, ligt BEST WESTERN Hotel Stadskanaal. Zij combineren de gemoedelijkheid van een familiehotel met de doelmatigheid van een businesshotel. Dus of u nu privé of zakelijk het hotel bezoekt, u kunt altijd rekenen op gastvrije en toegewijde medewerkers, op prettige complete voorzieningen en een uitstekende verzorging van de inwendige mens. 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Stadskanaal mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl