Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Attractie- & Vakantiepark Slagharen, Slagharen

Wie ontdekt de Verrader quiz , Attractie- & Vakantiepark Slagharen Slagharen

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Attractie- & Vakantiepark Slagharen
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Slagharen

Slagharen

Slagharen is een dorp in de gemeente Hardenberg, dat gelegen is in Noord-Salland in de Nederlandse provincie Overijssel. In 2004 telde het dorp 2944 inwoners. Slagharen is als vervenersnederzetting ontstaan rond 1840, toen Duitse veenarbeiders (hannekemaaiers) richting Oost-Nederland trokken.

De naam Slagharen is afkomstig van 'slag', wat stuk grond of land betekent, gecombineerd met 'haare', wat hoger gelegen gebied betekent. Dit laatste gegeven vindt men nog terug in het feit dat oudere Slagharenaren nog steeds 'op Slagharen' zeggen wanneer zij bedoelen dat zich iets binnen de dorpsgrenzen bevindt.


Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Attractie- & Vakantiepark Slagharen Slagharen

Attractiepark Slagharen biedt meer dan 40 spannende attracties. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Flying Cloud, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor een vergadering, een seminar of een presentatie? Wilt u het personeel motiveren met een spetterend personeelsfeest? Ontdek dan het nieuwe Slagharen!

Attractie- & Vakantiepark Slagharen, dat na oprichting in de jaren ’60 bekend werd als Ponypark Slagharen, heeft de laatste jaren een grootscheepse transformatie doorgemaakt. Mede dankzij een investering van 25 miljoen euro in thematisering is het op één na best bezochte attractiepark van Nederland opnieuw op de kaart gezet. Wist u ook dat u in het park een keur aan mogelijkheden heeft voor zakelijke evenementen? Creëer met het “Amerika van 1850″ -13 verrassende ruimtes, 40 spectaculaire attracties, uitgebreid entertainment en diverse overnachtingsmogelijkheden- een onvergetelijk evenement voor 10 tot duizenden bezoekers!

Een catwalk door de “Mainstreet”, een VIP ride met uw collega’s in de Thunder Loop, een “dinner in the sky” in het Reuzenrad of een feestavond; in Slagharen is alles mogelijk! Vraag een offerte op voor de aangepaste mogelijkheden!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Slagharen mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl