Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , Grand Café De Buurman, Silvolde

Wie ontdekt de Verrader quiz , Grand Café De Buurman Silvolde

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Grand Café De Buurman
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Silvolde

Silvolde

Silvolde is een gezellig dorp gelegen in de Achterhoek.


Grand Café De Buurman

Grand Café De Buurman Silvolde

In ons Grand Café, gelegen op de Markt in het gezellige Silvolde, verwelkomen wij u graag als onze gast voor de lunch, een heerlijk diner, een kopje koffie met wat lekkers of voor een gezellige borrel. Bij Grand Café De Buurman is het allemaal mogelijk. Gezellig zittend aan onze stamtafel met een krantje of lekker aan de bar, bij ons proeft u die gemoedelijke Achterhoekse sfeer. Onze vriendelijke bediening zal er samen met het keukenteam alles aan doen om u zich thuis te laten voelen. Alsof u bij de Buurman bent! Kom eens binnen en ervaar het zelf!

Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Silvolde mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl