Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader quiz , van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp, Rotterdam

Wie ontdekt de Verrader quiz , van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp Rotterdam

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is de grootste Nederlandse havenstad. De stad is dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland en is onderdeel van de Randstad. De stad en zijn voorsteden vormen samen het meest verstedelijkte gebied van Nederland. De haven behoort tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Rotterdam is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam van de stad stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. 
Na de tweede wereldoorlog begon de wederopbouw langs de lijnen van het Basisplan voor de Wederopbouw van Rotterdam. De beschadigde gebouwen werden niet hersteld, maar gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne gebouwen. Vanwege de Floriade bouwde men in 1960 de Euromast. Tien jaar later werd de Euromast verhoogd door een Space Tower, waarmee de totale hoogte op 185 meter kwam. De toren is een kenmerkend onderdeel van de stad. De Euromast is nog altijd een symbool van het naoorlogse Rotterdam.
U krijgt bij TB Events de mogelijkheid om Rotterdam op een geweldige manier te ontdekken tijdens een heerlijke middag met vrienden, familie of collega´s.
 

van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp-1

van der Valk hotel Rotterdam-Blijdorp Rotterdam

Rotterdam is de tweede stad van Nederland en heeft de grootste haven van Europa. Het is een moderne en dynamische stad die de bezoekers vele mogelijkheden biedt voor interessante excursies en recreatieve activiteiten. Winkelliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het moderne centrum. Met vele cafés, restaurants, terrasjes en clubs kent Rotterdam bovendien een bruisend nachtleven.
Hotel Rotterdam-Blijdorp is zeer centraal gelegen, op slechts enkele minuten van de A13/A20, Rotterdam – The Hague Airport en het centrum van Rotterdam. Direct naast het hotel bevindt zich Diergaarde Blijdorp, een hypermodern fitnesscentrum met zwembad en het Roel Langerakpark. Het exclusieve hotel biedt u alle comfort gecombineerd met de gastvrijheid die u van Van der Valk gewend bent.
Het hotel beschikt over 189 moderne kamers onderverdeeld in classic kamers, superior kamers, executive kamers, junior suites, business suites en mindervalide kamers. Alle kamers zijn comfortabel en smaakvol ingericht en van alle gemakken voorzien zoals airconditioning, LCD TV, WiFi, kluisje, telefoon en wekdienst. De badkamers zijn uitgerust met een ruime inloopdouche, toilet en haardroger.
In ons sfeervolle restaurant kunt u terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet, een à la carte lunch of diner. Het moderne en stijlvolle interieur, de heerlijke gerechten en de bekende Van der Valk service staan garant voor culinair genieten.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Rotterdam mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl