Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader quiz , Café Plein , Rotterdam

Wie ontdekt de Verrader quiz , Café Plein Rotterdam

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Café Plein
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Rotterdam

Rotterdam

Rotterdam is de grootste Nederlandse havenstad. De stad is dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland en is onderdeel van de Randstad. De stad en zijn voorsteden vormen samen het meest verstedelijkte gebied van Nederland. De haven behoort tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Rotterdam is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam van de stad stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. 
Na de tweede wereldoorlog begon de wederopbouw langs de lijnen van het Basisplan voor de Wederopbouw van Rotterdam. De beschadigde gebouwen werden niet hersteld, maar gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne gebouwen. Vanwege de Floriade bouwde men in 1960 de Euromast. Tien jaar later werd de Euromast verhoogd door een Space Tower, waarmee de totale hoogte op 185 meter kwam. De toren is een kenmerkend onderdeel van de stad. De Euromast is nog altijd een symbool van het naoorlogse Rotterdam.
U krijgt bij TB Events de mogelijkheid om Rotterdam op een geweldige manier te ontdekken tijdens een heerlijke middag met vrienden, familie of collega´s.
 

Café Plein

Café Plein Rotterdam

Een hapje eten of een gezellig drankje na het shoppen in Rotterdam? Bij Café Plein kan je binnen als zowel buiten op het terras genieten. Met elke dag een wisselende dagschotel en een uitgebreide menukaart is er voor ieder wat wils. Later op de avond gaat het over naar het gezelligste Café van Stadhuisplein. Tot in de late uurtje kan je genieten van heerlijke muziek en de lekkerste drankjes. 

Vrijgezellenfeesten, verjaardagen, het is allemaal mogelijk. Onze enthousiaste barmannen en -vrouwen zullen jou extra in het zonnetje zetten. Ben je jarig en kom je met 5 of meer personen dan krijg je een fles bubbels van het huis. 
 
Café Plein is de locatie waar jij een topavond hebt!

Bedrijfsuitje 
Voor groter groepen maken wij een arrangement op maat. Informeer naar de mogelijkheden!

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Rotterdam mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl