Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Anno 1810 Roosendaal, Roosendaal

Wie ontdekt de Verrader quiz , Anno 1810 Roosendaal Roosendaal

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Anno 1810 Roosendaal
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Roosendaal

Roosendaal

Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!


Anno 1810 Roosendaal Anno 1810 Roosendaal-1

Anno 1810 Roosendaal Roosendaal

Anno 1810 is gevestigd in een voormalig hervormde kerk gebouwd in 1810. De buitenkant is nog compleet in originele staat. Het interieur is recent sfeervol verbouwd zodat wij hier alles compleet naar uw wens kunnen organiseren.
Of het nu om een verjaardag, bruiloft of jubileum gaat, het is allemaal mogelijk in Anno 1810. Van koffie met gebak voor 25 personen of een bedrijfsreceptie tot meerdaagse feesten met live muziek en diners voor 250 personen, alles is mogelijk. In een zeer bijzondere omgeving kunt u naar hartenlust feesten. Als het net dat beetje extra moet hebben is Anno 1810 uw adres. In samenwerking met Hotel Tongerlo en Brasserie d'Ouwe Mart, onze twee andere zaken in hartje Roosendaal kunnen wij alles regelen voor uw feest, tegen zeer aantrekkelijke tarieven.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Roosendaal mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl