Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Geweun Angers Roermond, Roermond

Wie ontdekt de Verrader quiz , Geweun Angers Roermond Roermond

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Geweun Angers Roermond
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Roermond

Roermond

Roermond is een stad in de Nederlandse provincie Limburg. Roermond ligt aan de samenvloeiing van de Roer in de Maas. De stad heeft een rijk verleden: zij was in de late middeleeuwen een hanzestad, en een van de vier hoofdsteden van het oude Hertogdom Gelre, tweede in omvang en grootste qua handel. Hoewel de naam doet vermoeden dat zij naar de monding van de Roer verwijst, is dat niet zo. Het tweede woorddeel komt mogelijk van monte ("landschappelijke verhoging"), een hoogte die wellicht versterkt was. Anderen leiden het terug op het Keltisch-Germaanse monde, wat "brug" betekende. De rivier de Roer is genoemd naar Rura, een oude Keltisch-Germaanse godin die met water in verband werd gebracht. De naam Roermond zou dan "brug van Rura" kunnen betekenen. Ga mee naar één van de mooiste plaatsen van het zuiden en geniet van een heerlijk uitje.


Geweun Angers Roermond

Geweun Angers Roermond Roermond

Zin in iets nieuws? Dan zit je goed bij Geweun Angers in Roermond. Op hun aanlokkelijke kaart staan gerechten die bereid zijn op de mibrasa, een houtskool gestookte grill-oven die tot wel 300° Celsius kan bereiken. En doordat Zuid-Afrikaanse houtskool gebruikt wordt, is de smaak van het eten nog lekkerder. Bij een bezoek aan Geweun Angers ondersteun je tegelijkertijd Exciting Dreams; een stichting die jongeren met een beperking de kans geeft zich te ontwikkelen.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Roermond mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl