Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , BEST WESTERN Parkhotel Putten, Putten

Wie ontdekt de Verrader quiz , BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • BEST WESTERN Parkhotel Putten
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Putten


BEST WESTERN Parkhotel Putten BEST WESTERN Parkhotel Putten-1

BEST WESTERN Parkhotel Putten Putten

BEST WESTERN Parkhotel Putten ligt in de bossen op de Veluwe, precies halverwege Amersfoort en Apeldoorn in een prachtige omgeving met de Speulder en Sprielder bossen.U kunt er culinair genieten van het restaurant, van de gezellige drukte in de bar en het Grand Café. BEST WESTERN Parkhotel Putten is tevens de ideale locatie voor al uw (zakelijke) evenementen; het beschikt over maar liefst 9 vergaderzalen met een totale capaciteit voor circa 500 deelnemers, een boardroom en 145 gratis parkeerplaatsen. 

Het hotel is vanuit alle windstreken makkelijk te bereiken, op 20 minuten afstand van Amersfoort en Apeldoorn. Er zijn goede bus- en treinverbindingen.
 

Wij heten u van harte welkom!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Putten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl