Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader quiz , Brunotti Beachclub , Oostvoorne

Wie ontdekt de Verrader quiz , Brunotti Beachclub Oostvoorne

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Brunotti Beachclub
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Oostvoorne

Oostvoorne

Oostvoorne is een badplaats en behoort tot de gemeente Westvoorne en is gelegen op het eiland Voorne-Putten, provincie Zuid-Holland. Het inwonertal bedraagt circa zevenduizend. Tot 1 januari 1980 was Oostvoorne zelfstandig, daarna fuseerde het samen met Rockanje en Tinte tot de nieuwe gemeente Westvoorne.Traditioneel spraken de inwoners het Oostvoornsdialect. Dit is verwant aan het Zeeuws, net als het Flakkees dat op Goeree-Overflakkee gesproken wordt. Het Oostvoorns sterft in rap tempo uit door de grote instroom mensen uit andere steden in de omgeving. Aan de verschillende straatnamen is duidelijk te zien dat deze plaats is opgericht tijdens de Middeleeuwen. Het is een mooie plaats om iedereen te plezieren met een dagje uit.


Brunotti Beachclub Brunotti Beachclub -1 Brunotti Beachclub -2 Brunotti Beachclub -3 Brunotti Beachclub -4

Brunotti Beachclub Oostvoorne

Brunotti Beachclub is gelegen aan de rand van de Maasvlakte, als stuk natuur tussen de industrieën. 

In de relaxte setting van een beachclub bent u welkom voor verschillende activiteiten in combinatie met een heerlijk diner. 
De activiteitenruimte heeft een schitterend uitzicht over het Oostvoornse Meer en is geschikt voor zowel kleine als grote groepen.

Dat is combinatie met de gastvrijheid zorgt voor een hele fijne locatie om een activiteit in te plannen.

 


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Oostvoorne mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl