Direct contact? 073-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Brasserie Kleijn Speijck, Oisterwijk

Wie ontdekt de Verrader quiz , Brasserie Kleijn Speijck Oisterwijk

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Brasserie Kleijn Speijck
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Oisterwijk

Oisterwijk


Brasserie Kleijn Speijck

Brasserie Kleijn Speijck Oisterwijk

Rustig gelegen, in het bosrijke buitengebied van Oisterwijk, biedt Brasserie en Partycenter Kleijn Speijck tal van mogelijkheden voor al uw feestelijke, privé of zakelijke ontmoetingen. Brasserie Kleijn Speijck is een uniek restaurant en partycenter aan de rand van een van de mooiste natuurgebieden van Oisterwijk en het beginpunt van menig wandeling en of activiteit. Vanuit hier bereikt U het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, de eerste (mooiste) Vennen liggen hier minder dan 500 meter vandaan, U staat meteen in een prachtig beschermd natuurgebied en heeft geen last van de Buzz van van het dagelijkse leven! Een familiedag, met als heerlijke onderbreking, een wandeling onder begeleiding van een Gids van Natuurmonumenten, een versnapering en een drankje onderweg verzorgt door Kleijn Speijck, een groepsfoto als herrinnering aan het einde van de dag? Wij doen het allemaal en met veel plezier!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Oisterwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl