Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader quiz , Alexander Beachclub, Noordwijk

Wie ontdekt de Verrader quiz , Alexander Beachclub Noordwijk

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Alexander Beachclub
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Noordwijk

Noordwijk

Noordwijk is een dorp en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 25.424 inwoners en heeft een oppervlakte van 51,53 km² (waarvan 16,12 km² water). De gemeente Noordwijk bestaat uit twee kernen, die van elkaar gescheiden zijn door een groenstrook. Noordwijk aan Zee, vanouds een vissersdorp, is tegenwoordig een badplaats met een lange kuststrook. Noordwijk-Binnen straalt in de oude kern nog de rust uit van vroeger eeuwen. In 1992 is de oude dorpskern aangewezen als beschermd dorpsgezicht op grond van de Monumentenwet. Naast deze twee kernen is er nog De Klei, een buurtschap ten zuiden van Noordwijk-Binnen. Ondanks dat de stad uit twee kernen bestaat is het wel een prachtige stad met een groot verleden en om die rede een ideale stad voor uw evenement.


Alexander Beachclub Alexander Beachclub-1

Alexander Beachclub Noordwijk

Alexander Beachclub is gesitueerd op een van de meest centrale locaties in Noordwijk. De Koninging Wilhelmina Boulevard, winkelstraat en uitgaanscentrum zijn allemaal op loopafstand.

Alexander Beachclub heeft een groot terras met een magnifiek uitzicht, waar u tijdens de zomermaanden kunt neerstrijken om te genieten van de zon, de zee en het strand. Op ons terras serveren wij een heerlijke lunch of diner.

Voor zakelijke en feestelijke gelegenheden bestaat de mogelijkheid het strandpaviljoen exclusief te reserveren voor een aperitief of een borrel tot 250 personen. Alexander Beach Club is een bijzonder geschikt trefpunt voor zakelijke en familiebijeenkomsten. Barbecues, recepties, Walking Beach Dinners, bedrijfsfeesten en trouwfeesten
krijgen bij Alexander Beach alle ruimte en aandacht die nodig zijn om een grandioos succes te
garanderen.

U en uw gasten ontvangen wij graag op onze Beach Club. De chef-kok staat met zijn staf borg
voor overheerlijke borrelgarnituren, barbecues en Walking Beach Dinners. Natuurlijk kunt u naar eigen smaak en idee een barbecue of koud- en warm buffet samenstellen waarbij variaties te maken zijn op verschillende prijsniveaus.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Noordwijk mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl