Direct contact? 038-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , Partyboerderij Sallandshoeve, Nieuw-Heeten

Wie ontdekt de Verrader quiz , Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Partyboerderij Sallandshoeve
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Nieuw-Heeten

Nieuw-Heeten is een Sallands dorp in de gemeente Raalte, provincie Overijssel en telt ongeveer 1300 inwoners. Het dorp ligt te midden van weilanden aan de rand van de Sallandse heuvelrug.

 


Partyboerderij Sallandshoeve Partyboerderij Sallandshoeve-1 Partyboerderij Sallandshoeve-2 Partyboerderij Sallandshoeve-3

Partyboerderij Sallandshoeve Nieuw-Heeten

Partyboerderij Sallandshoeve is de ideale locatie voor elke gelegenheid, feest of partij. Met een maximale capaciteit van 250 personen en een perfecte keuken is Sallandshoeve het startpunt voor elk feest. Partyboerderij Sallandshoeve heeft verschillende zalen, waaronder De Brasserie, welke plek biedt aan zo’n 40 á 50 gasten, dit was eerder de varkensstal in de 100 jaar oude boerderij. Daarnaast kunt u ook genieten van uw feest of partij in De Vuurplaats, dit was het vroegere woonhuis en deze ruimte is geschikt voor ongeveer 90 gasten. Met een kleiner gezelschap kunt u uw activiteiten in De Dêle laten plaatsvinden. De Dêle was de schuur van de boerderij, maar nu geschikt voor ongeveer 30 personen. Naast de verschillende zalen op de begane grond is er ook nog de bowlingkelder, naast de twee automatische bowlingbanen biedt deze ruimte ook zo’n 40 zitplaatsen. De sfeervolle boerderij beschikt ook over een groot grasveld, waar verschillende outdoor activiteiten kunnen plaatsvinden


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Nieuw-Heeten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl