Direct contact? 070-7400000

Wie ontdekt de Verrader quiz , Holiday Inn, Leiden

Wie ontdekt de Verrader quiz , Holiday Inn Leiden

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Holiday Inn
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Leiden

Leiden

Leiden is een gemeente en stad in de provincie Zuid-Holland met 120.100 inwoners. Leiden is qua inwoneraantal, na Den Haag, Dordrecht, Rotterdam en Zoetermeer de vijfde gemeente van Zuid-Holland. Leiden wordt ook wel de sleutelstad genoemd. Deze naam heeft Leiden te danken aan het wapen van de stad. Daarnaast bezit Leiden de oudste universiteit van Nederland. Samen met de randgemeenten Katwijk, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude, telt Leiden meer dan 250.000 inwoners. De stad is ook bekend om de rijke geschiedenis en de oude binnenstad, met grachten, monumentale bouwwerken en hofjes. Leiden is een stad dat veel herkenbare bezienswaardigheden heeft. Tijdens een stadstocht/-evenement van TB Events maakt u op een geweldige manier kennis met de ware schatten van deze stad.


Holiday Inn Holiday Inn-1 Holiday Inn-2 Holiday Inn-3 Holiday Inn-4

Holiday Inn Leiden

Welkom bij Holiday Inn Leiden!

Wij bieden onze gasten al decennialang comfort en kwaliteit en leveren een constante hoge service van medewerkers en producten.
Holiday Inn Leiden beschikt over 400 gratis parkeerplaatsen, 200 luxe hotelkamers, een mooi restaurant in onze overdekte tuin, een gezellige bar en 14 multifunctionele zalen.
Door de unieke combinatie met ECC Leiden (Event & Convention Center) bieden wij eveneens mogelijkheden als locatie voor middelgrote- en grote evenementen van 400 tot ruim 1.000 personen.
Alles wat u zoekt onder één dak!

Holiday Inn Leiden is gelegen aan afrit 8 van de A44, zeer centraal ten opzichte van Amsterdam (30 minuten), Luchthaven Schiphol en Hofstad Den Haag (beide 15 minuten) en op 5 minuten van het historische centrum van Leiden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Leiden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl