Direct contact? 030-7400014

Wie ontdekt de Verrader quiz , De Roskam, Houten

Wie ontdekt de Verrader quiz , De Roskam Houten

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • De Roskam
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Houten

Houten

De gemeente Houten is in het leven geroepen op 21 oktober 1811, toen Nederland deel uitmaakte van het Franse Keizerrijk. Aan de gemeente Houten werd het grondgebied toegewezen van de voormalige gerechten Houten, 't Goy, Oud-Wulven, Waijen, Wulven, Heemstede en Schonauwen.

 


De Roskam

De Roskam Houten

De Roskam in de oude dorpskern van Houten sluit prima aan op het geschetste beeld van de plaats. Modern, flexibel en professioneel als horeca-exploitatie, maar met gevoel voor trends van vroeger die door bewezen succes tijdloos zijn geworden.Restaurant & Zalen De Roskam biedt een scala aan mogelijkheden. Voor de verzorging van een bedrijfspresentatie, diner(vergadering), bedrijfsfeest of training. 

Elk evenement heeft zijn eigen karakter. Wij zorgen ervoor dat het culinaire onderdeel past bij de uitstraling van uw evenement of bijeenkomst. Onze kracht ligt in het vermogen om samen tot een op uw wensen en budget afgestemd culinair voorstel te komen. Gezamenlijk maken wij uw evenement of bijeenkomst daarmee tot een succes.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Houten mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl