Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader quiz , Seven Food & Drinks, Hoorn

Wie ontdekt de Verrader quiz , Seven Food & Drinks Hoorn

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Seven Food & Drinks
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Hoorn

Hoorn

Hoorn is een stad en gemeente in de regio West-Friesland, in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Hoorn ligt via het Hoornse Hop aan het Markermeer. De gemeente Hoorn heeft een oppervlakte van 52,49 km², waarvan 32,62 km² water. Volgens oude Friese legendes is Hoorn gesticht door Hornus, stiefzoon van koning Radbod. Hornus was getrouwd met Gunterdom, dochter van Gordianus, stadhouder van Teckenburgh. Hij stichtte volgens de legendes in 716 in het westen van Friesland aan het water een plaats en noemde die naar zichzelf. Dit was onder de Friese adel vrij gebruikelijk. Hoorn is een stad met veel kenmerken en mooie bezienswaardigheden. De stad is met de haven erbij een werkelijk plaatje. Als u in Noord-Holland een stadsevenement wilt doen dan raden wij u deze stad aan.


Seven Food & Drinks

Seven Food & Drinks Hoorn

Seven Food & Drinks is een eigentijds, modern restaurant gelegen in het historisch hart van Hoorn, aan het stadsplein De Roode Steen. Seven heeft haar deuren geopend op 1 april 2009. De met zorg samengestelde, verse gerechten bieden voor ieder wat wils en worden bereid vanuit de centrale open keuken, maar u bent ook welkom voor een goed glas wijn of een verfrissend biertje. Voor de kinderen zijn er speciale kindergerechten, drankjes en ijs. Het terras van Seven wordt verwarmd en is het hele jaar door beschikbaar.

“Private Dining”

Voor groepen van minimaal 8 tot ca. 12 personen kunt u onze private loungeruimte met eetgelegenheid reserveren. Deze ruimte bevindt zich op de eerste verdieping en zeer geschikt voor een intieme en comfortabele samenkomst. Vraag naar de mogelijkheden.

“Zakelijke bijeenkomsten”

Seven biedt speciale mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en de loungebanken en diverse zitplaatsen bieden u voldoende gelegenheid om een goed gesprek te voeren. Ook kunt u gebruik maken van de speciale loungeruimte voor gesloten groepsgesprekken met Food of Drinks. Vraag naar de mogelijkheden.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Hoorn mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl