Direct contact? 0314-741741

Wie ontdekt de Verrader quiz , Coens Tapperij, Hengelo (Gld

Wie ontdekt de Verrader quiz , Coens Tapperij Hengelo (Gld

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Coens Tapperij
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz

Hengelo (Gld


Coens Tapperij Coens Tapperij-1 Coens Tapperij-2 Coens Tapperij-3

Coens Tapperij Hengelo (Gld

Horecagelegenheid Coen Evers is een unieke feestlocatie vanwege de uitgebreide mogelijkheden. Doordat Horecagelegenheid Coen Evers beschikt over 2 verschillende accommodaties met een eigen identiteit kan hiermee worden voldaan aan vrijwel alle mogelijke wensen. Locatie Zelhem beschikt over 20.000 m2 recreatie mogelijkheden. Er bevindt zich oa een grote speeltuin, speelweide, recreatieterrein incl. sanitaire voorzieningen, een camping geschikt voor groepsaccommodatie, een cafetaria, een bistro en een feestzaal. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden uw feest binnen, buiten of een combinatie daarvan te vieren. Er kan zowel a la carte worden gegeten als in buffetvorm. De zaal is voorzien van klimaatbeheersing
Locatie Keijenborg (nabij Hengelo (GLD) beschikt over een grote geacclimatiseerde feestzaal. Vast aan de feestzaal zit een prachtig bruin café waar tot in de late uurtjes kan worden doorgezakt.  Ook hier zijn verschillende mogelijkheden inclusief buffetten.
Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid een combinatie te maken tussen beide locaties.
Samengevat, de mogelijkheden zijn onbeperkt!


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Hengelo (Gld mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl