Direct contact? 043-7410001

Wie ontdekt de Verrader quiz , The Apollo, Helden

Wie ontdekt de Verrader quiz , The Apollo Helden

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • The Apollo
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Helden

Helden

Helden is een plaats en voormalige gemeente in Limburg. De plaats maakt deel uit van de gemeente Peel en Maas.
De voormalige gemeente Helden telde in november 2009 19.631 inwoners. De gemeente had een oppervlakte van 69,23 km², waarvan een verwaarloosbaar percentage water. De andere kernen van de voormalige gemeente waren Beringe, Egchel, Grashoek, Koningslust en Panningen.

Helden en omgeving behoorden bij het Overkwartier van Gelre of Spaans Opper-Gelre. Tijdens de Spaanse Successieoorlog werd het gebied door Pruisische troepen bezet, en zo bleef het als deel van Pruisische Opper-Gelre ongeveer een eeuw lang Duits (tot 1814). Op 1 januari 2010 is de gemeente Helden opgeheven en opgegaan in de nieuwe gemeente Peel en Maas.


The Apollo

The Apollo Helden

The Apollo is dé locatie in Helden voor al uw evenementen en feesten. Of het nu gaat om een gezellige kerst/nieuwjaarsborrel voor een klein gezelschap of een spetterend bedrijfsfeest voor een grote groep gasten, bijna alles is mogelijk bij The Apollo in Helden.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om uit diverse thema’s te kiezen. Ook kunt u in overleg bij The Apollo in helden een thema bedenken wat aansluit op uw wensen.

Door de veelzijdigheid van onze ruimtes kunnen wij de perfecte ruimte creëren voor elk aantal gasten. Hierdoor is de feestlocatie nooit te groot of te klein.

The Apollo in Helden heeft een ruime parkeergelegenheid waar de gasten op persoonlijke wijze worden ontvangen. Ook werkt The Apollo met eigen catering van verse producten die naar stijl worden gepresenteerd op onze, naar thema aangeklede, buffetten.

Bekijk onderstaande arrangementen voor een compleet Bedrijfsuitje of neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Helden mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl