Direct contact? 023-7410040

Wie ontdekt de Verrader quiz , Jopenkerk, Haarlem

Wie ontdekt de Verrader quiz , Jopenkerk Haarlem

Sprankelend dinerspel met een eigen quizmaster

Wil je spanning van Wie ontdekt de Verrader combineren met een heerlijk diner, dan is dit je kans! Onder begeleiding van een professionele quizmaster, speel je het spel tussen de gerechten door. Intiem, smaakvol en natuurlijk in uitstekend gezelschap van jouw eigen vrienden of collega’s.

De lekkerste jacht

Onder leiding van de quizmaster ga je de strijd aan en voer je opdrachten uit en kraak je pittige puzzels. Uiteraard zet je alles op alles om te winnen met je team, alleen zit die vervelende verrader in je team die jullie op subtiele wijze dwarsboomt. Scherp blijven dus, tussen de happen door. Grijp ‘m voor de laatste gang, of je bent zelf aan de beurt!


 

Event eigenschappen

 • Vanaf 15 personen
 • Kleinere groepen mogelijk op aanvraag
 • Ongeveer 2 uur
 • Vanaf € 49,95 incl. BTW per persoon
 • Jopenkerk
  0
  Bekijk alle locaties
Direct een offerte aanvragen!
Wie ontdekt de Verrader quiz
Haarlem

Haarlem

Haarlem is een stad en gemeente in Nederland en Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Kennemerland. De gemeente Haarlem telt 149.516 inwoners en is daarmee na Amsterdam de tweede stad van Noord-Holland en de tiende van Nederland. In de vroegmoderne tijd ontwikkelde de stad zich op industrieel gebied als textielstad en op cultureel gebied als schildersstad.  Haarlem heeft een prachtige historische binnenstad. De historische binnenstad, die omringd is door grachten en singels, wordt gekenmerkt door vele oude straatjes en monumenten. Door de jaren heen is de stad een echte moderne stad geworden die zeer geschikt is voor evenementen.


Jopenkerk Jopenkerk-1

Jopenkerk Haarlem

De voormalige Jacobskerk in het Raaksgebied in Haarlem is nu een volledig operationele brouwerij, Grand Café, restaurant en evenementenlocatie. Onder het genot van een borrel of diner kunt u het brouwproces met eigen ogen aanschouwen.

Onze kerkdeuren staan dagelijks open van 10:00 uur 's ochtends tot 01:00 uur 's avonds. In het Grand Café kunt u natuurlijk terecht voor een heerlijk Jopen bier, maar ook voor een kopje koffie of voor de lunch.

De open verbinding van het grand café en restaurant met de authentieke elementen van de kerk bieden een unieke en ontspannen sfeer voor uw evenement. 

Voor een uitje bij de Jopenkerk wordt een kleine meerprijs gerekend.


Offerte aanvragen

personen

Waar is 'Wie ontdekt de Verrader quiz' nog meer in Haarlem mogelijk?

Over ons

Een bedrijfsuitje, een familiefeest, een themafeest of workshop? TB Events organiseert door heel Nederland in meer dan 200 steden een feest zoals u dat wilt en waar u wilt; in een horecagelegenheid, in de bedrijfskantine of bij u thuis. Zin in een grenzeloos uitje?

Laatste tweets

Contactgegevens

 • TB Events
 • T: 0314 - 741 741
 • E: info@tbevents.nl